Cupa Liliacului Carpatin - interviu cu dl. Andrei Togor

viaduluimic
Între 27 și 29 iunie s-a desfășurat Cupa Liliacului Carpatin, open ce a reprezentat a doua etapă din Campionatul Național de Pescuit la Muscă Artificială AGVPSR. Au participat 14 pescari care au concurat în 6 manșe pe râul Valea Iadului, în amonte de lacul Leșu. Organizatorul concursului, Asociația Pescarilor Sportivi Aqua Crisius, a debutat în competițiile naționale de pescuit la muscă artificială și reînnoadă prin Cupa Liliacului Carpatin o frumoasă tradiție bihoreană de peste un sfert de secol. Dl. Andrei Togor, reprezentatul organizatorilor, manager de proiect în cadrul APS Aqua Crisius și concurent, ne-a acordat cu amabilitate următorul interviu.


Citește mai mult...

EFTTEX 2014

2
În perioada 12-14 iunie s-a desfășurat la Bruxelles a 33-a ediție a EFTTEX, important eveniment expozițional ce se adresează producătorilor și retailerilor de produse și servicii din domeniul pescuitului sportiv.

Cu ocazia acestui târg, s-a organizat o competiție pentru cele mai bune noi produse, firmele participante prezentând ultimele realizări ce urmează să apară pe piață în acest an sau la începutul anului viitor.

Pentru domeniul pescuitului la muscă, această competiție a avut loc pe secțiunile...


Citește mai mult...

Păstrăvul de Aur - interviu cu dl. Marius Neamț

anunt

În perioada 6 - 8 iunie s-a desfășurat Păstrăvul de Aur, open ce marchează deschiderea campionatului AGVPSR de pescuit la muscă artificială. La evenimentul organizat de Aqua Transilvae Club, reprezentat de dl. Dan Săcui, au participat 18 pescari ce au concurat în 7 manșe ținute pe Someșul Cald și pe lacul Beliș.

Despre această competiție, debutul campionatului și așteptările din acest an, am vorbit cu dl. Marius Neamț, Președintele Federației Române de Pescuit la Muscă Artificială.


Citește mai mult...