Noutăți: Hardy, Winston, Orvis, Sage, Fenwick

noutatdiv2016mic

  • Hardy
  • Winston
  • Orvis
  • Sage & Rio
  • FenwickCitește mai mult...

România la Campionatul European - interviu cu dnii Boros Arpad și Alin Hirișcău

ECtrentino1mic

Al XXI-lea Campionat European de Pescuit la Muscă se va desfășura în perioada 21-27 septembrie în Italia. Regiunea Trentino, una dintre cele mai frumoase și atractive locații pentru muscari, va găzdui această competiție la care vor participa concurenți din 12 țări cu excelente tradiții și rezultate. Concursul va cuprinde patru manșe pe râul Sarca și una pe lacul Nembia. Din România vor fi prezenți domnii Boros Arpad și Alin Hirișcău, cele două nume de care se leagă speranțele noastre pentru o clasare la individual cât mai bună. Le mulțumim pentru acest interviu oferit înainte de plecarea spre Trentino și suntem cu toții alături de ei.


Citește mai mult...

Open Bărbat - interviu cu dl. Raul Tătar

orbarbat11mic

Între 4 și 6 septembrie s-a desfășurat Open Bărbat, concurs ce a reprezentat și etapa a doua a Finalei Naționale de Pescuit la Muscă Artificială. Râul Bărbat intră în programul competițional al AGVPSR, diversificând astfel tipologia apelor pe care se țin concursuri - un râu foarte frumos, sălbatic, însă dificil de abordat, ce a solicitat atât fizic, cât și din punct de vedere al iscusinței pe cei 18 concurenți ce au fost prezenți pe pista situată în amonte de localitatea Hobița. Despre concursul organizat de clubul FlyFishing Dedicated am discutat cu dl. Raul Tătar.


Citește mai mult...

„Timpul s-a Oprit Între Munți” de Titus Pintea

TPintea350

„Timpul s-a Oprit Între Munți” este noua carte a binecunoscutului Titus Pintea. Lucrarea, apărută la Editura Aureo din Oradea, este dedicată pescuitului cu musca artificială, pasiune constantă și mod de viață al autorului ce l-a consacrat în lumea pescarilor, a creatorilor și a păstrătorilor tradițiilor în confecționarea artificialelor, a tehnicilor și a metodelor de pescuit.

Experiența dobândită de Titus Pintea în cei 70 de ani de muscărit este prezentată cititorului în cele trei părți ale cărții: „Anii de ucenicie”, „Anii de drumeție” și „Cuvântul de încheiere”.


Citește mai mult...