Ochelari de soare polarizați - 30.000 de Euro...

polarizare
Firma Estede din Austria a lansat o nouă colecție de ochelari de soare polarizați al căror preț se ridică la suma de 30.000 de Euro. Modelul a fost creat pentru firma Bentley... astfel încât, conform proverbului „unde merge suta, merge și polul”, în momentul achiziționării unei mașini Bentley de 300.000 de euro, putem să mai scoatem ceva bani și pentru această pereche de ochelari.

Pe lângă modelul cu ramă de platină - din 100 de exemplare produse s-au vândut deja 25 - există și modele cu ramă din aur galben, roz sau alb, acestea fiind ceva mai ieftine... în jur de 8.000 de Euro (din acestea s-au vândut 70 de exemplare).

Colecția are un design clasic cu celebrul B zburător pe brațul ramei. Cei de la Bentley insistă ca ochelarii să fie considerați o bijuterie, un produs complementar pentru mașinile de top ale firmei.

Pentru cei care intenționează să-și achiziționeze o pereche de ochelari de soare polarizați, eventual pentru pescuit, știrea ne oferă și ceva constructiv... lentilele folosite de Estede sunt de la Zeiss!!! Prețul ochelarilor ne permite să presupunem că cei de la Estede au pus cele mai bune lentile pentru produsul lor.

Deci, putem să trecem pe la optician, să ne alegem o ramă cu un design din secolul XXI și să ne monteze lentile Zeiss, polarizate (la comandă, dacă vrem și dioptrii pentru corecție). Rezultă astfel o pereche de ochelari la preț normal.... vom vedea la fel, doar punctul de vedere va fi diferit.

sunglasses
PS: Să nu ne indignăm de prețurile de mai sus... Dolce & Gabbana are la vânzare o pereche de ochelari de 300.000 Euro, care nu au lentile polarizate...