Shopping - Field&Fish, JMC, Airflo, Redington

field & fish
Field & Fish - Chest Pack

Firma franceză ne propune un produs extrem de practic și foarte ușor, ideal pentru un stil minimalist. Acesta prezintă 2 compartimente centrale și un buzunar ce se poate transforma într-o miniplatformă pentru pregătirea și legarea muștelor. Prețul este de 24 de Euro.

Site: http://www.fly-fishing-gear.co.uk/

jmc hydrox boa
JMC - Hydrox Boa

Eficacitatea tălpii Hydrox și confortul închizătorii Boa sunt cele două atuuri ale acestor ghete de wading. Crampoanele mari din cauciuc moale și inserțiile din material textil dau acestor tălpi o aderență maximă. Calitatea materialelor alese pentru fabricarea ghetelor JMC Hydrox garantează un confort extraordinar și o soliditate deosebită. Piciorul este susținut și protejat pe deplin. Aceste ghete pot fi încălțate cu ușurință datorită unei deschideri foarte mari, iar strângerea șireturilor prin sistemul Boa este rapidă și omogenă. Limba este dublată cu neopren pentru o mai bună protecție împotriva șocurilor și pentru o susținere perfectă a gleznei. Cusăturile sunt întărite. Profilurile mari din cauciuc previn o uzură prematură cauzată de frecarea repetată de pietre. Talpa este cusută și lipită la cald integral. Prețul de catalog este de 189 de Euro.

Site: http://www.mouchesdecharette.com/
airflo snur
Airflo - Ridge Clear Tactical

Firma Airflo, cu o experiență de peste 25 de ani, ne propune un șnur transparent pentru peștii suspicioși și apele limpezi. Procesul de fabricare a șnurului implică utilizarea tehnologiilor de top ale firmei, precum Ridge Supple, Power Core și Density Compensation, ceea ce permite ca acesta să-și păstreze flexibilitatea chiar și în condițiile unei ape reci de 5˚C. Este produs în variantă WF, de la #3 la #6, flotant. Prețul de comercializare este de 53 de Euro.

Site: http://www.airflofishing.com/
redington voyant bete musca
Redington - Seria Voyant

Firma americană Redington ne propune seria de lansete rapide Voyant, ce permit o excelentă poziționare a șnurului și un control total în lansări. Cele 15 modele de lansete, de la clasa 3 la clasa 10, au 4 segmente, o finisare de calitate și garanție pe viață. Prețul acestora este de 190 USD.

Site: http://www.redington.com/