Shopping - JMC, Vision, Sage

JMC - Azur

jmc1
Ochelarii polarizați Azur, produși de firma franceză JMC, au devenit un punct de referință în acest domeniu.

Lentilele din policarbonat sunt ușoare, oferă o luminozitate crescută, un index crescut al polarizării, protecție UV și confort deosebit în condiții meteo variate.

De asemenea, lentilele sunt acoperite cu un strat protector ce reduce la maximum reflexiile și le conferă, totodată, proprietăți hidrofuge. Prețul este de 139 de Euro.

În afară de modelul Azur există alte patru variante de rame cu aceleași lentile de înaltă calitate optică.



Vision - Big Daddy

visionbd300
Firma finlandeză ne oferă posibilitatea construirii unui kit complet pentru pescuitul știucii la muscă artificială.

Bețele Big Daddy reprezintă o excelentă alegere pentru lansarea muștelor mari și care opun rezistență ridicată la aer. Gama conține patru modele, de la #8 - #10, cu o acțiune medie spre rapidă. Lansarea este plăcută și facilă, însă bețele au o rezervă de putere suficientă pentru un drill solicitant.

Șnurul Big Daddy Pikeline a fost special proiectat pentru pescuitul știucii. Capul liniei este scurt și greu, ceea ce permite plasarea fără probleme a muștelor mari.

Mulineta Deep este cea mai bună alegere pentru lanseta și șnurul de mai sus, echilibrându-se foarte bine. Prezintă un sistem de frânare performant și un tambur adânc ce permite folosirea unei linii de siguranță lungi.

Leader Pike - produs dedicat al firmei Vision cu o lungime de 2,1 metri.



Sage - ESN

sageesn
Numele seriei de lansete specializate de la Sage spune totul... ESN = European Style Nymphing.

Construite pe baza Konnectic Technology, ce permite reducerea greutății cu 25% față de lansetele cu dimensiuni similare, cele patru modele au o lungime de 10 ft și clase de la #2 la # 5.

Bețele au o acțiune medie și sunt special proiectate pentru pescuitul nimfelor pe lideri lungi sau direct pe fir.

Lansările repetitive și de maximă precizie implicate de acest stil sunt favorizate de caracteristicile și proprietățile lansetelor din seria menționată.

Preț: 590 Euro