Noutăți: Sage, Orvis, Winston, Scierra

accel-5-sections
Sage Accel


Accel este noua gamă de lansete a celebrei firme americane, disponibile pe piață de la începutul lunii august.

Pentru pescuitul în apă dulce, seria cuprinde lansete între clasele 3 și 6, iar pentru pescuitul în apă sărată, lansetele sunt disponibile între clasele 6 și 9. În total sunt 17 modele, blankurile prezentând o acțiune medie-rapidă și fiind construite pe baza tehnologiei Generation 5, ceea ce le conferă o greutate redusă și un răspuns foarte rapid în lansări.

Sage Accel pare reeditarea seriei Sage SLT în condițiile unui avans tehnologic semnificativ în domeniul fibrelor de carbon.

Prețul lansetelor este de 595 UDS, blankurile pentru construcții personalizate fiind disponibile pe piață din luna octombrie.



orvis-recon
Orvis Recon


Seria Recon de la Orvis, disponibilă pe piață de la începutul anului viitor, va înlocui populara gamă de lansete Access. Pentru pescuitul în apă dulce, seria Recon va cuprinde 8 modele cu lungimi între 8,4 și 10 picioare și clase de la 3 la 6, prețul de vânzare situându-se în jurul a 425 USD. Pentru pescuitul în apă sărată, vor fi disponibile modele de clase 6-10 și lungimi între 7,11 și 10 picioare.

Blankurile sunt de acțiune rapidă și permit o bună încărcare în lansările la distanță mică, dar și o rezervă importantă de putere pentru lansări la dinstanță.






winston-microspey
Winston Microspey


Din luna septembrie compania Winston va pune la dispoziția celor interesați în pescuitul cu lansete de două mâini seria Microspey - Boron III TH-MS.

Gama va cuprinde 3 lansete de două mâini, clasele 3, 4 și 5, cu lungimi de la 10,5 la 11,5 picioare. Blankurile bazate pe tehnologia Boron III - celebrele fibre de bor - oferă o rezervă impresionantă de putere ce permite pescuitul în cele mai solicitante condiții, însă oferă totodată o bună protecție firelor subțiri de nailon.

Seria Microspey umple un gol pe piața lansetelor de două mâini și oferă celor care pescuiesc pe lac sau pe râuri mari noi posibilități de prezentare a imitațiilor, fie că e vorba de streamer, ude sau uscate. Prețul de vânzare va fi în jur de 830 USD.



Catalog Scierra - 2015

A apărut catalogul pentru anul 2015 al fimei Scierra, ce se remarcă prin calitatea excelentă a produselor sale comercializate în intervalul mediu de preț