Shopping - Epic, Cortland, Angling Eyes, Scierra, Spirit River

small_kit
Kit construcție lansetă Epic


Swift pune la dispoziția celor interesați un kit complet pentru construcția unei lansete Epic. Se poate opta pentru un blanc din fibră de sticlă S2, clasă 4, 5 sau 6, lungimi între 7,6 și 8,6 picioare, șase culori disponibile, suport de lansetă negru sau argintiu, 3 tipuri de mâner din plută, finisat. Setul cuprinde restul accesoriilor, un tub și o carte cu instrucțiuni.


Preț estimativ: 320 €





finesse-trout_640px
Cortland Finesse Trout - Heron Blue


Noul șnur propus de firma Cortland se adresează celor care doresc să pescuiască imitații mici la distanțe mari în condițiile unei ape ce prezintă diverși curenți. Vârful subțire, flotabilitatea ridicată și suprafața special concepută permit plasarea cu precizie și delicatețe a muștelor uscate sau ude.


Preț: 75 $





anglingeyes-greyamber
Angling Eyes


Ochelari polarizați ce au atașate două mici lentile pentru mărire (+2,5 dioptrii) ce facilitează legarea muștelor mici sau alte activități de finețe. Ochelarii sunt disponibili în culoarea gri, recomandabili în condiții cu soare puternic, sau chihlimbar, în condiții de lumină redusă, ambele variante blocând razele UV.


2 perechi la 19,99 ₤





5ab98059188a669fdcaa71e7f26bb060
Scierra CC3 XP Waist


Versiunea pe talie a popularilor waders de la Scierra se bucură de un nou design. Sunt fabricați dintr-un material rezistent, cu 3 straturi ce asigură o bună aerisire, sunt prevăzuți cu fermoar și au 2 buzunare protejate ce nu permit intrarea apei. Sunt disponibili în varianta cu cizmă atașată sau cu ciorap de neopren pentru bocanci.


Preț: 129 ₤.





Spirit River - UV2 Fine & Dry Dubbing


Firma Spirit River este specializată în comercializarea produselor de legat muște ce au proprietăți fluorescente, dar și de reflectare a razelor UV. Setul cu dubbing fin de diferite culori poate fi folosit la legarea muștelor uscate, dar și a nimfelor.

Preț: 14,5 $

Foto în condiții de lumină normală
dubbing_normal_light

Foto în lumină UV
dubbing_uv