BLOKE FLY RODS

bloke12
Lansetele produse de firma britanică Bloke pot fi carecterizate simplu: calitate fără publicitate și marketing agresiv.

Proiectarea și designul sunt impresionante, iar materialele folosite, de la carbonul pentru blank-uri și până la componentele lansetei sunt de cea mai bună calitate.

Vânzarea directă, fără intermediari și adaosuri, asigură cel mai mic preț pentru produse de o calitate și cu performanțe egale sau superioare celor ale marilor firme.

Printre clienții firmei se numără atât participanți și medaliați la concursurile internaționale de casting, cât și „vânători” de capturi record. Pe de altă parte, realizarea lansetelor conform specificațiilor clienților face ca firma să fie atractivă și pentru cei care doresc să experimenteze noi tehnici și metode de pescuit. Lungimea, greutatea firului, suportul de mulinetă, mânerul sau chiar culoarea pot fi decise de pescar.

Seria Trout XL50 acoperă practic întreaga gamă de posibilități și acțiuni: de la 6'#3 la 10'#8, rapide, medii sau parabolice. Pentru metode speciale de pescuit, cum sunt stilul ceh sau francez, avem lansete de 10' si 11', #3 sau #4, cu acțiune de vârf, iar gama pentru pescuit în lac este, de asemenea, bine reprezentată.

Firma Bloke și succesul ei sunt o confirmare a tendinței din ultimii ani de creștere a numărului lansetelor realizate la scară restrânsă, de o înaltă calitate și puternic personalizate.


www.bloke-rods.co.uk