Câmpul Cetății

Open Câmpul Cetății - interviu cu dl. Raul Tătar

campulcetatii2021_900

În zilele de 7 și 8 noiembrie s-a desfășurat pe lacul de la Câmpul Cetății ultimul concurs din campionatul intern de pescuit cu muscă artificială. Despre cum s-a prins, câștigători, clasamentul final și planurile Fly Fishing Dedicated am discutat cu dl. Raul Tătar, organizator al acestui open.


Citește mai mult…

Open Câmpul Cetății - interviu cu dl. Raul Tătar

campcetat20191013_05

Ultima etapă din campionatul național s-a desfășurat în zilele de 12 și 13 octombrie pe lacul de la Câmpul Cetății, concurs de pescuit de pe mal la care au participat 17 muscari. Despre cum s-a prins, câștigători și planurile Fly Fishing Dedicated am discutat cu dl. Raul Tătar, organizator al acestui open și competitor.

Citește mai mult…

Open Câmpu Cetății - interviu cu dl. Raul Tătar

campcetatiioct18_02

Open Câmpu Cetății, ultima etapă din Campionatul AGVPSR de pescuit la muscă artificială, s-a desfășurat sâmbătă, 20 octombrie, reunind 20 de participanți ce au concurat în trei manșe pe cele două lacuri din incinta complexului. Despre cele două zile petrecute la Câmpu Cetății, atmosferă, capturi și planurile Clubului Fly Fishing Dedicated ne-a vorbit dl. Raul Tătar, organizator al acestui eveniment.

Citește mai mult…

Concurs amical Câmpul Cetății - interviu cu dl. Raul Tătar

ccetatii12018_15

Pe 14 aprilie a avut loc la Câmpul Cetății un concurs amical de pescuit la muscă artificială ce s-a bucurat de prezența a 11 competitori. Vremea a fost deosebit de caldă pentru această perioadă a anului, ceea ce a influențat probabil și apetitul peștilor, în condițiile în care adâncimea lacului nu a depășit un metru. Despre cele trei manșe, atmosferă și câștigători am discutat cu organizatorul acestui amical, dl. Raul Tătar.

Citește mai mult…

Open Câmpul Cetății - interviu cu dl. Raul Tătar

ccet2017_17

Pe data de 8 aprilie a debutat noul sezon competițional de pescuit la muscă artificială. Pe durata weekend-ului, 36 de concurenți au pescuit pe lacul de la Câmpul Cetății în patru manșe a câte două ore. Detalii de la eveniment ne-au fost oferite de dl. Raul Tătar, organizator și participant la acest open.

Citește mai mult…

Open Câmpul Cetății - interviu cu dl. Raul Tătar

2016campulcetatii2

În zilele de 23 și 24 aprilie s-a desfășurat la Câmpul Cetății concursul de pescuit cu muscă artificială la păstrăv de pe mal, a doua etapă din cadrul Campionatului Național. La această competiție, ce reprezintă o noutate din punctul de vedere al stilului de pescuit, au luat parte 28 de pescari ce au concurat în 4 manșe. A fost un concurs epuizant, gradul de dificultate tehnică și efortul fizic necesitat au depășit cu mult așteptările participanților. Despre atmosferă, condițiile de pescuit de la Câmpul Cetății și detaliile concursului am vorbit cu dl. Raul Tătar, participant la open și reprezentat al organizatorilor.

Citește mai mult…