3 Lacuri

Cupa 3 Lacuri - interiviu cu d-nii. Marius Neamț și Dan Vasilescu

3lac_2016_18

La începutul lunii iulie s-a desfășurat a XIV-a ediție a Cupei 3 Lacuri, concurs ce în mod tradițional prilejuiește întâlnirea pescarilor la muscă și a celor de la spinning. Sâmbătă și duminică s-au desfășurat cele trei manșe programate pentru secțiunea muscă, în două dintre acestea punctând cleanul și păstrăvul, iar în una bibanul și păstrăvul. La open au fost prezenți 23 de concurenți, 10 pescuind la muscă și 13 la spinning. Despre competiția de pe lacul Beliș am vorbit cu dl. Marius Neamț, organizator al acestui open, și cu dl. Dan Vasilescu, reprezentant al pescarilor la spinning.

Citește mai mult…

Cupa 3 Lacuri, ediția a XIII-a - interviu cu dnii Dan Vasilescu și Mihai Vasilescu

3lacuri2015_1

În zilele de 11 și 12 iulie s-a desfășurat a XIII-a ediție a Cupei 3 Lacuri, eveniment deosebit ce prilejuiește reunirea spinningului și a pescuitului la muscă în cadrul aceleiași competiții. Pe Lacul Beliș-Fântânele au fost prezenți 19 practicanți ai spinningului și 8 muscari ce au concurat sâmbătă și duminică. Întrecerea s-a desfășurat după reguli specifice fiecărui stil, au rezultat două clasamente, însă bucuria participării și a reîntâlnirii a fost comună. Detalii despre acest eveniment ne-au fost oferite cu amabilitate de dl. Dan Vasilescu, organizator și participant la spinning, și de dl. Mihai Vasilescu, concurent la muscă.
Citește mai mult…

Cupa 3 Lacuri - spinning & muscă

cupa_3_lacuri

Cea de-a XI-a ediție a Cupei 3 Lacuri a prilejuit reîntâlnirea spinningului și a muscăritului în cadrul aceleiași competiții. 29 de pescari - 18 practicanți ai spinningului și 11 practicanți ai pescuitului la muscă - au concurat în trei manșe tematice a câte patru ore și jumătate pe Lacul Beliș-Fântânele, încercând să promoveze cât mai bine stilul pentru care au optat. În acest an, Cupa 3 Lacuri a fost organizată de Aqua Fishing Club și Aqua Transilvae, bucurându-se de sponsorizarea și parteneriatul Lauris, Cozma Lures, Trout Line, Loco Lures, Riverland, New Idea și RNP. Dl Dan Vasilescu, organizator și participant la spinning, și dl Mihai Vasilescu, concurent la muscă, ne-au oferit cu amabilitate informații și impresii de la acest eveniment.

Citește mai mult…

Cupa 3 lacuri - interviu cu dl Marius Neamț

Între 21 și 23 septembrie 2012 a avut loc prima etapă din Finala Campionatului Național de Pescuit la Muscă Artificială. „Cupa 3 lacuri” a fost organizată de Aqua Transilvae Club și s-a desfășurat pe lacurile Gilău, Someșul Cald și Tarnița. Toți cei 18 pescari au concurat câte o manșă de 4 ore pe fiecare dintre lacuri. După câțiva ani de pribegie s-a dorit o reîntoarce a competițiilor pe cele trei lacuri, a căror bonitate a crescut de la ultimele goliri. Domnul Marius Neamț, Președintele Federației Române de Pescuit la Muscă Artificială și participant, a avut amabilitatea să ne ofere câteva detalii de la această competiție.
Citește mai mult…