San

Zilele pescarilor români în Polonia, ediția a III-a - interviu cu dl Valerian Rebenciuc

zilepolonia2021_900

Cea de a III-a ediție a Zilelor pescarilor români în Polonia s-a desfășurat în perioada 29 septembrie - 3 octombrie, eveniment ce a reunit 12 participanți. Îi mulțumim domnului Valerian Rebenciuc, inițiatorul și organizatorul manifestării de pe malurile râului San, pentru detaliile și informațiile oferite.

Citește mai mult…

Zilele pescarilor români în Polonia, ediția a II-a - interviu cu dl Valerian Rebenciuc

zilepoled2_16

În perioada 23-27 septembrie s-a desfășurat cea de-a II-a ediție a Zilelor pescarilor români în Polonia, concurs amical la care au fost prezenți 23 de participanți. Am vorbit cu domnul Valerian Rebenciuc, inițiatorul și organizatorul acestei manifestări, care ne-a oferit cu amabilitate detalii de la reuniunea de pe malurile râului San.


Citește mai mult…

Zilele pescarilor români în Polonia - interviu cu dl. Valerian Rebenciuc

san20190930_03

Între 25 și 29 septembrie s-a desfășurat pe râul San prima ediție a Zilelor pescarilor români în Polonia, într-o atmosferă ce ne reamintește că pescuitul înseamnă, poate înainte de toate, întâlnirea cu prietenii și împărtășirea experiențelor comune legate de acest hobby. Despre evenimentul care va îmbogăți și va colora istoria și istoriile muscarilor noștri, consemnate în jurnalul de la Pensiunea Gawra din Polonia, am discutat cu domnul Valerian Rebenciuc, inițiatorul acestui demers remarcabil.

Citește mai mult…

Open San - interviu cu dl. Raul Tătar

san2017_14

Ultima etapă din Campionatul Național de Pescuit cu Muscă Artificială din 2017 s-a desfășurat în data de 28 octombrie pe râul San din Polonia. În cele trei manșe de sâmbătă au concurat 10 pescari, care au reușit să prindă aproape 450 de exemplare, unele de dimensiuni apreciabile. Despre această mini-excursie competițională am discutat cu dl. Raul Tătar, participant și organizator al openului.

Citește mai mult…