Slovacia

Echipa României - impresii de la Campionatul Mondial din Slovacia

cm2_slov2017_05

Echipa României a revenit de la Campionatul Mondial din Slovacia, competiție la finalul căreia s-a situat pe locul 15 din 29 de țări. Despre acest eveniment ce s-a bucurat de o prezență numeroasă, de participarea multor concurenți extrem de valoroși și bine pregătiți, am discutat cu cei cinci componenți ai echipei României cărora trebuie să le mulțumim pentru eforturile depuse și rezultatele obținute.

Citește mai mult…

Echipa României - pregătiri pentru Campionatul Mondial din Slovacia

cm1_slovacia_02

Pe 5 septembrie va începe a 37-a ediție a Campionatului Mondial de Pescuit la Muscă Artificială, eveniment ce va fi găzduit de Slovacia. Participanții sunt numeroși, nu mai puțin de 30 de țări fiind prezente la această competiție. România, în echipă completă, va fi reprezentată de Raul Tătar, Fernando Mihăilescu, Mihai Vasilescu, Cosmin Roșca și Luca Moga. Suntem alături de ei cu cele mai bune gânduri. Hai România!

Citește mai mult…

Open Slovacia - interviu cu dl. Raul Tătar

opslov5

Open Slovacia a fost o etapă inedită din cadrul Campionatului Național, ce a avut loc la sfârșitul acestei săptămâni. În manșele care erau programate pe râurile Vah și Bela au fost prezenți 22 de pescari din România ce au concurat pentru câștigarea etapei sau, dacă privim pe termen lung, au participat la un antrenament pentru Campionatul Mondial din 2017, care se va desfășura în aceeași locație. Openul a fost organizat de Fly Fishing Dedicated, iar responsabil a fost dl. Raul Tătar care ne-a oferit cu amabilitate următorul interviu.

Citește mai mult…

România al Campionatul European din Slovacia (partea a II-a) - interviu cu dl. Adrian Vlasiu

romania_fly

Cum arată premiile de la un Campionat European?

Adrian Vlasiu:
Primii trei clasați la individual primesc medalii. Același lucru se întâmplă și pe echipe. De asemenea, câștigătorul primește un platou argintat pe care se gravează numele acestuia, iar premiul trece la câștigătorul din anul următor.

Echipa României a fost formată din 5 competitori și 3 însoțitori... câteva cuvinte despre fiecare participant... Citește mai mult…

România al Campionatul European din Slovacia (partea I) - interviu cu dl. Adrian Vlasiu

ceslovac_1

După excelenta prestație a echipei naționale a României la Campionatul European din Slovacia, dl. Adrian Vlasiu ne-a acordat următorul interviu despre cum s-a văzut această ediție din perspectiva sa de căpitan și de competitor cu experiență în cadrul concursurilor internaționale.

Citește mai mult…

Două zile de antrenament în Slovacia - interviu cu dl. Adrian Vlasiu

dsc_0714

Sâmbătă dimineața, o parte dintre membrii echipei României la Campionatele Europene de Pescuit la Muscă Artificială au ajuns în Slovacia. Timp de două zile, aceștia au efectuat antrenamente pe apele din zonă și au pus la punct primele strategii și tehnici. Adrian Vlasiu, căpitanul echipei României și, totodată, competitor, ne-a oferit duminică seara ultimele informații din Slovacia.

Citește mai mult…

Echipa României pleacă spre Slovacia - interviu cu dl. Adrian Vlasiu

ceff

A XIX-a ediție a Campionatului European de Pescuit la Muscă Artificială se va desfășura în Slovacia, în perioada 17-23 septembrie. La competiție s-au înscris concurenți din 15 țări, printre care și România, care va participa la această ediție cu o echipă completă. În dimineața zilei de 14 septembrie o bună parte dintre concurenți va pleca spre Slovacia, urmând ca echipa să fie completă în următoarele zile. Concursul va cuprinde 6 manșe, care se vor desfășura pe râurile Váh și Belá din regiunea Liptov și pe râul Poprad din regiunea Kežmarok. Cu câteva ore înainte de plecare, dl. Adrian Vlasiu, concurent și căpitan al echipei României, a avut amabilitatea de a ne acorda următorul interviu.

Citește mai mult…