Adunarea Festiva Anuală a Muscarilor

Adunarea Festivă Anuală a Muscarilor - interviu cu dl Adrian Trîmbițaș

AFAAP2020_900
În perioada 31 ianuarie - 2 februarie s-a desfășurat la Sovata Adunarea Festivă Anuală a Muscarilor, reuniune organizată de Clubul Flyfishing Reghin în cadrul căreia s-au decernat premiile Echipa Anului și Muscarul Anului și s-au discutat propunerile pentru calendarul competițional intern și modificările la regulamentul privind organizarea concursurilor ce vor fi înaintate spre aprobare Comisiei de competiții a AGVPSR. Domnul Adrian Trîmbițaș, din partea Clubului Flyfishing Reghin, ne-a oferit detalii de la această întâlnire.


Citește mai mult…

Adunarea festivă anuală a muscarilor, Cluj 2019 - interviu cu dl. Răzvan Cimponer

afaamc2019_02

Sâmbătă, 26 ianuarie 2019, s-a desfășurat la Cluj Adunarea festivă anuală a muscarilor, întâlnire în cadrul căreia s-au decernat premiile pentru Muscarul anului și s-au discutat detaliile programului competițional intern și propunerile de modificare a regulamentului, acestea urmând să fie înaintate spre aprobare Comisiei de competiții a AGVPSR. Evenimentul din acest an a fost organizat de către Huniazii Fly Fishing Club, dl. Răzvan Cimponer oferindu-ne cu amabilitate detalii de la această reuniune.
Citește mai mult…

Adunarea festivă a muscarilor, Cluj 2018 - interviu cu dl. Marius Neamț

afamc2018_07

Pe 27 ianuarie s-a desfășurat la Cluj Adunarea Festivă Anuală a Muscarilor, reuniune în cadrul căreia s-au decernat premiile Echipa Anului și Muscarul Anului și s-au discutat detaliile programului competițional intern și propunerile de modificare a regulamentului ce vor fi înaintate spre aprobare Comisiei de competiții a AGVPSR. Domnul Marius Neamț ne-a vorbit despre această întâlnire și subiectele abordate.

Citește mai mult…

Adunarea fesitvă a muscarilor - Câmpul Cetății 2017

adunare2017_10

În zilele de 28 și 29 ianuarie a avut loc la Câmpul Cetății Adunarea Festivă Anuală a Muscarilor, reuniune în cadrul căreia s-au decernat premiile Echipa Anului și Muscarul Anului, stabilindu-se totodată detaliile programului competițional intern și propunerile de modificare a regulamentului ce vor fi înaintate spre aprobare Comisiei de competiții a AGVPSR.

Citește mai mult…

Adunarea festivă anuală a muscarilor - Cluj, 2016

adunareafestiva2016_la

Pe 16 ianuarie s-a desfășurat la Cluj Adunarea Festivă Anuală a Muscarilor, reuniune în cadrul căreia s-au decernat premiile Echipa Anului și Muscarul Anului și s-au stabilit detaliile programului competițional intern și propunerile de regulament ce vor fi înaintate Comisiei de competiții a AGVPSR.

Citește mai mult…