Concurs amical Câmpul Cetății - interviu cu dl. Raul Tătar

ccetatii12018_15

Pe 14 aprilie a avut loc la Câmpul Cetății un concurs amical de pescuit la muscă artificială ce s-a bucurat de prezența a 11 competitori. Vremea a fost deosebit de caldă pentru această perioadă a anului, ceea ce a influențat probabil și apetitul peștilor, în condițiile în care adâncimea lacului nu a depășit un metru. Despre cele trei manșe, atmosferă și câștigători am discutat cu organizatorul acestui amical, dl. Raul Tătar.


ccetatii12018_10

ccetatii12018_05

Câteva cuvinte despre amicalul de la Câmpul Cetății?

Raul Tătar:
A fost o reuniune între prieteni care au un hobby comun. Atmosfera a fost excelentă, toată lumea s-a simțit foarte bine. Vremea a fost frumoasă, peste zi însă s-a făcut foarte cald, din această cauză peștii nu au mai mâncat. În prima manșă s-a prins bine, 65 de păstrăvi, după care din ce în ce mai greu, 27 de capturi în manșa a doua, iar în a treia manșă numai 15 pești.

ccetatii12018_16

ccetatii12018_07

ccetatii12018_20

La ce imitații s-a prins cel mai bine și cum a arătat clasamentul?

Raul Tătar:
O mare parte dintre concurenți au dat la streamer, dar s-a încercat și la uscată, la imitații de chironomide, la nimfe... fiecare a încercat la cam la tot ce se putea încerca. Poate și faptul că lacul a fost curățat înainte de concurs a făcut ca peștii să fie destul de pretențioși. În ceea ce privește podiumul, pe primul loc m-am clasat eu, locul secund a fost ocupat de Zoltan Nagy, iar pe locul trei s-a situat Mihai Vasilescu. Acesta a fost un concurs amical și, desigur, nu punctează în campionat.

ccetatii12018_01

ccetatii12018_17

Câteva cuvinte despre planurile dvs. și ale Fly Fishing Dedicated pentru 2018...

Raul Tătar:
Personal am decis să particip la puține concursuri de fly fishing anul acesta, vreau să mă concentrez mai mult pe competițiile de la spinning. Noi o să organizăm un singur concurs din campionat, cel de la Câmpul Cetății, și vom colabora cu dl Buzea Constantin și Clubul Huniazilor la organizarea concursurilor de pe Râul Mare și Bărbat. Probabil că o să mai organizez un amical în vară tot la Câmpul Cetății, ne-am simțit foarte bine și vrem să repetăm acest eveniment, precum și o reuniune între muscari și spinningari în Delta Dunării.

ccetatii12018_04

ccetatii12018_03

ccetatii12018_06