Sage - CIRCA

Dacă în 1980 firma americană Sage schimba practic pescuitul la muscă prin introducerea lansetelor rapide, cu acțiune de vârf, bazate pe fibrele de carbon cu număr ridicat de module, acum, după 25 de ani, Sage închide practic cercul prin cea mai nouă serie a sa: CIRCA

Seria CIRCA reinventează categoria lansetelor de acțiune lentă, cu un tempo de lansare relaxat combinat cu o precizie maximă și performanțe generale extraordinare. Ele se adresează în primul rând pescarilor la muscă uscată.

Lansetele din noua serie au fost prezentate la târgul EFTTEX (The European Fishing Tackle Trade Exhibition) de la Paris din iunie 2012, unde au câștigat premiul pentru cea mai bună lansetă a anului 2012. În 2011 Sage a câștigat același premiu cu seria ONE, cea care a introdus și noua tehnologie Konnetic Technology.

Premiul recent obținut indică faptul că lansetele CIRCA sunt un produs revoluționar de care dezvoltările viitoare ale pieței vor trebui să țină seama.

Oportunitățile oferite de materialele moderne au fost folosite pentru ca noile lansete să dobândească caracteristicile lansetelor din fibră de sticlă sau din bambus, mult îndrăgite de către pescarii la muscă uscată, dar și să corecteze anumite dezavantaje ale vechilor materiale.

Seria CIRCA conține 6 modele de patru segmente, de greutate de la #2 la #5. Seria va fi disponibilă la distribuitorii și partenerii Sage începând din luna august la un preț de 745 USD - 775 USD.Sage CIRCA - Fly Fishing with Advanced, Slow-Action Performance. from Sage Fly Fish on Vimeo.