„Timpul s-a Oprit Între Munți” de Titus Pintea

timpmunti
„Timpul s-a Oprit Între Munți” este noua carte a binecunoscutului Titus Pintea. Lucrarea, apărută la Editura Aureo din Oradea, este dedicată pescuitului cu musca artificială, pasiune constantă și mod de viață al autorului ce l-a consacrat în lumea pescarilor, a creatorilor și a păstrătorilor tradițiilor în confecționarea artificialelor, a tehnicilor și a metodelor de pescuit.

Experiența dobândită de Titus Pintea în cei 70 de ani de muscărit este prezentată cititorului în cele trei părți ale cărții: „Anii de ucenicie”, „Anii de drumeție” și „Cuvântul de încheiere”.

Lucrarea este o mini-trilogie a pescuitului la muscă din România în cadrul căreia regăsim perioade, locuri și întâmplări văzute din perspectiva și prin devenirea anilor.

Secvențele trecutului, valorile, îndemnurile și pildele din „Timpul s-a Oprit Între Munți” au ca numitor comun dragostea pentru natură, cea care face ca lucrarea să se orienteze către viitor.

Poate fi pescuitul la muscă un mod de viață? Da! este răspunsul lui Titus Pintea, cât și îndemnul său pentru generațiile mai tinere.

Cei interesați pot obține volumul la prețul de 28,00 lei/exemplar, care include costul expediției, cu plata prin ramburs, comandându-l la telefon 0751 043 806.