Shopping - Orvis, Sage, Cortland, Veniard

orvis_encounter
Orvis Encounter - Large Arbor


sunt fabricate dintr-un compozit turnat, conferindu-le acestora o greutate redusă. Ușoare, cu un sistem de frânare foarte eficient și un preț mic, mulinetele Encounter sunt destinate pescarilor ce nu doresc să facă rabat de la calitate, însă în cadrul unui buget rezonabil.

Preț: 52 euro
orvis_clearwater
Orvis Clearwater Fly Rods


„Performanțe incredibile pentru acest preț” - astfel pot fi caracterizate lansetele din seria Clearwater de la Orvis. Acestea au o acțiune rapidă, fapt care permite lanseuri în zilele cu vânt, practicarea pescuitului la nimfă în condițiile unei bune protecții a tippet-ului sau plasarea cu precizie a unui streammer mare.
Seria de lansete cuprinde 21 de modele, cu lungimi de la 6' la 10' și clase de la #2 la #12.

Prețul pornește de la 210 euro.
sage-4600-storm-2
Sage 4600


Noua serie de mulinete de la Sage ne oferă un tambur cu un diametru într-adevăr mare, ceea ce conduce la o recuperare mai rapidă și la un control mai bun al tracțiunii. Mulinetele sunt realizate din aliaj de aluminiu de înaltă calitate, prezintă sistemul de frânare pe micro-casetă excentrică specific firmei Sage și sunt disponibile în 4 modele (de la #4-5 până la # 8-9), eloxate în două nuanțe - negru și gri metalizat.

Prețul variază între 340 și 420 de euro.
cortland_competition
Cortland Competition Nymph


Șnurul produs de Cortland a fost realizat special pentru cei care practică pescuitul la nimfă în diversele stiluri, precum cel francez, spaniol sau ceh. Suplețea șnurului combinată cu terminația conică alungită permit lansarea cu precizie și o foarte bună prezentare a nimfelor. Buna așezare a șnurului pe inele și greutatea redusă a acestuia conduc la creșterea sensibilitații. Produsă în două variante. #2-3 și #3-5.

Preț: 55 euro
premium-kit-2003_4
Veniard Premium Fly Tying Kit


Kit cu un mare succes de piață, ce conține o gamă variată de materiale, traditionale și moderne, ce permite legarea a peste 1000 de imitații. Este ideal pentru pescarii ce doresc să-și stabilească o bază temeinică în domeniul legării muștelor artificiale. Setul nu conține menghina, ce se achiziționează separat, în funcție de preferințele fiecăruia.

Preț: 60 euro