Shopping - Orvis, Rio, Airflo, Vision

Orvis_pack
Orvis - Guide Sing Pack


Noua bandulieră de la Orvis permite un acces rapid la diferitele materiale necesare în timpul pescuitului și oferă o comoditate maximă. Compartimente mari, fermoare rezistente, închizători magnetice și un suport integrat pentru sticla cu apă sunt principalele caracteristici ale acestei banduliere.
Preț: 110 Eurorio_fluoroflex
Rio - Fluoroflex Trout


Leader-ul de la Rio a fost construit pentru o prezentare perfectă în condițiile unei ape limpezi. Fabricat în totalitate din fluorocarbon, Fluoroflex Trout prezintă o rezistență deosebită la noduri și la abraziune. Lungime 9 ft, diametru X2-X7, preț 9 Euroairflo_sixth_sense_intermediate
Airflo - Sixth Sense Intermediate


Flexibilitate crescută, elasticitate redusă, viteză mare la lansare și trei clase de scufundare - acestea sunt caracteristicile noului șnur intermediar produs de Airflo ce permit ca imitația să fie prezentată între ape, atunci când peștii din lacuri nu se hrănesc la suprafață. Fabricat în 4 clase (WF5/6 - WF8/9), cu 3 viteze de scufundare (0,5 inch/sec; 1 inch/sec; 1,5 inch/sec), preț 53 Euro.Vision - Extreme și Vipu


Extreme și Vipu sunt două noi modele de lansete anunțate de firma Vision pentru primăvara acestui an. Ambele lansete sunt de acțiune medie-rapidă, însă diferite ca preț.


extreme_vision2013
Extreme, a cărui preț de vânzare va fi în jur 410 Euro, se dorește un prototip pentru lansetele polivalente, ce poate face față celor mai diferite tehnici și situații. Construită din 3 segmente, aceasta îmbină perfect greutatea redusă a blank-ului cu sensibilitatea și rezerva de putere. Inelele, mânerul și suportul pentru mulinetă sunt de o calitatate deosebită. Seria cuprinde 5 modele, clase de la #4 la #8 și lungimi de la 8' la 9,6'.

vision_vipu2013
Vipu - clasă de lansete tot de acțiune medie-rapidă, cu un design clasic și un excelent preț de vânzare - 129 de Euro. Noua gamă disponibilă din februarie va conție 7 modele, de la clasa#3 la #7, cu lungimi între 7,6' și 10'. Calitatea bună a materialelor folosite în construirea lor și un comportament excelent în lansare fac din noua serie o opțiune perfectă pentru entuziaștii pescuitului la muscă.