Schimbări la Hardy și Cortland

hardy_nov2012
Hardy: una rece, una caldă

În timp ce....
La sfârșitul lunii octombrie, acționarul majoritar al firmei Hardy din ultimii 45 de ani a decis să caute un cumpărător pentru celebra Hardy & Greys.

Este nevoie de o investiție care să susțină dezvoltarea viitoare a firmei. În ciuda restructurărilor, a extinderii pe piețele din Germania și Statele Unite, a vânzării în 2010 a 80.000 de lansete și a unei cifre de afaceri de 12,8 milioane de lire sterline, compania a fost afectată de recesiunea economică din Marea Britanie. Pentru ca planul strategic de redresare și creștere să continue, este nevoie de aportul de capital al unui investitor strategic.

Directorul pentru dezvoltare....
de la firma Hardy & Greys, Howard Croston, a prins la începutul lunii noiembrie un lipan de 56 de cm.

Acesta se afla la muncă... testând pe teren noua lansetă de 10ft #3 pe care Hardy o va lansa anul viitor. Lipanul a mușcat o imitație de insectă legată pe un cârlig de 16.


old_logo-color
Firma Cortland

Din această lună, noul președinte și director executiv al firmei Cortland este Randy Brown. Firma are un nou acționariat și se pregătește să reocupe prima poziție pe piața produselor pentru pescuit la muscă.

Investițiile în departamentul de cercetare și dezvoltare, cât și extinderea rețelei de distribuție prevestesc un 2013 plin de surprize plăcute din partea firmei înființate în 1915.