George Minculete în ediția aniversară Fiberglass Fly Rods

minculete_fgfr

George Minculete și brandul său tightloop sunt prezentați în ediția aniversară a Fiberglass Fly Rod, lucrare de referință pentru iubitorii pescuitului cu lansete din fibră de sticlă.

fiberglassflyrods
Timp de două decenii cartea Fiberglass Fly Rods - Victor R. Johnson și Victor R. Johnson Jr. - a fost biblia colecționarilor și pescarilor cu lansete din fibră de sticlă, singura sursă de informații completă și coerentă dedicată acestui domeniu.


Reeditarea lucrării a fost încurajată nu doar de creșterea interesului față de acest tip de lansete, ci și pentru a fi completată cu detalii despre noile materiale apărute pe piață, precum și cu prezentarea producătorilor și a constructorilor de nișă, cei care prin eforturile și pasiunea lor au condus la renașterea fibrei de sticlă.


Printre numele notorii ale lansetelor din fibră de sticlă precum Tom Morgan, Mark Steff sau Yasuyki Kabuto îl regăsim pe George Minculete, a cărui dedicare și muncă au făcut ca includerea sa în această lucrare să pară firească. Felicitări George Minculete și tightloops!


Lucrarea poate fi achiziționată de pe site-ul:
www.engineeringpathways.com