Costa Del Mar Sunglasses - noi lentile

Costa Del Mar Sunglasses ne propune un nou model de lentile pentru ochelarii dedicați pescuitului în lumină redusă - Sunrise Lens.

Pescarii „înrăiți” știu că orele favorabile se pot situa oricând pe durata unei zile. Costa Sunglasses ne propune noul produs 580P™ - lentile ușoare, rezistente la șocuri, ce permit o vizibilitate maximă și un contrast deosebit în condiții de iluminare redusă. Aceste lentile asigură o vizibilitate excepțională atât pe durata orelor de dinainte de răsăritul soarelui, cât și a celor de după apusul soarelui.

Lentilele sunt polarizate și oferă o definiție excepțională și o saturație bună a culorilor. În afara opțiunii de colorit pentru intervalul de timp anterior răsăritului există și variante pe gri, cupru, chihlimbar, albastru-argintiu, verde-argintiu sau gri-argintiu.

„La fel cum diferitele muște sunt eficiente pentru a prinde diferiți pești, așa și culorile lentilelor sunt optime pentru anumite condiții de iluminare” declară Chas MacDonald, președintele firmei Costa Sunglasses. „Lentilele pentru răsărit - Sunrise Lens - oferă pescarilor ce se află pe apă înainte de răsărit sau după apus posibilitatea de a vedea peștii mult mai bine în condițiile unei iluminări reduse”.

Lentilele 580P sunt disponibile pe monturi și rame binecunoscute: Corbina, Fisch, Fathom, Hammerhead, Jose, Zane etc.

Costa™ este unul dintre cei mai mari producători de ochelari polarizați dedicați sportivilor, ce deține o tehnologie de vârf în fabricarea lentilelor. Ochelarii sunt fabricați manual în Florida, având o calitate recunoscută și neegalată la nivel mondial. De asemenea, firma participă la nivel internațional în cadrul acțiunilor de conservare și protejare a mediului.