Sage METHOD & RIO Perception

Sage METHOD

sage_method
La începutul lunii august, Sage va începe comercializarea noii serie METHOD, lansete cu acțiune ultra-rapidă, capabile să imprime șnurului viteze mari în lansări, un control desăvârșit al acestuia și atingerea unor distanțe foarte lungi.

Tehnologia Konnetic stă la baza construirii blank-urilor din noua serie. Culoarea roșu intens va reprezenta vârful de gamă al firmei Sage pentru pescarii ce preferă lansete cu acțiune foarte rapidă, o greutate redusă și o rezervă de putere pentru poziționarea șnurului pe distanțe lungi chiar în condiții neprielnice de vânt. Nouă serie METHOD va înlocui seria TCX.

Vor fi disponibile 12 modele de lansete de o mână, clase #4 - #6, cu un suport de mulinetă cu inserție de lemn exotic pentru cele destinate pescuitului în apă dulce. Lansetele pentru pescuitul în mare, de clase #6 - #11, prezintă un suport de mulinetă din aluminiu eloxat în negru. Nouă modele de două mâini vor fi de asemenea disponibile.

Prețul lansetelor din noua serie METHOD va fi cuprins între 800 și 1050 USDRIO Perception

rio_perception
Producătorul RIO a introdus pe piață noua serie de șnururi flotabile Perception ce oferă un control foarte bun în lansare și prezintă un indice de elasticitate redus datorat tehnologiei ConnectCore.

Noile șnururi prezintă trei culori de-a lungul acestora, ceea ce permite o estimare rapidă a distanțelor de lansare. De asemenea, acestea sunt acoperite cu un strat hidrofob, o flotabilitate sporită a vârfului șnurului și un design specific.

Șnururile Perception sunt produse în 12 variante, în clase de la WF3 la WF8, prețul de vânzare recomandat fiind de 89,95 UDS.