Shopping - Sonik, JMC, Airflo, Partridge

sklite
Sonik SK Lite

Firma Sonik ne propune pentru anul 2013 seria de lansete SK Lite, destinate pescuitului în râuri. Lansetele au patru segmente, fiind realizate din blank-uri extrem de ușoare, de acțiune medie-rapidă. Cele 7 modele, cu lungimi de la 8' la 10' și clase #3-#5, prezintă o finisare excepțională. Caracteristicile tehnice ale seriei SK Lite permit utilizarea acestora într-o gamă largă de tehnici, de la pescuitul la muscă uscată la pescuitul nimfelor în stil cehesc sau francez. Preț de la 205 Euro.

sklitereel
SK Lite Fly Reel

este mulineta propusă de firma Sonik pentru lansetele prezentate mai sus. Este o mulinetă de calitate, realizată din aluminiu, eloxat, cu tambur mare pentru o bună așezare a șnurului și o recuperare facilă. Realizate în două variante pentru șnururi de clase 3-4 și 5-6, preț 100 Euro.

float-tube-jmc-trium
JMC Float Tube Trium

Tub flotant stabil și ușor, construit din materiale foarte rezistente. Prezintă două compartimente separate, dotate cu valve de siguranță. Cele două compartimente pentru bagaje sunt încăpătoare și deosebit de utile. Greutate 5,9 kg, capacitate 145 kg, preț 299 Euro.

streamer_max_1
Airflo Streamer Max

Acest șnur cu cap imersabil de la Airflo este recomandat și special construit pentru pescuitul la streamer sau nimfe. Principala sa caracteristică este reprezentată de posibilitatea „customizării”: fiecare pescar își poate alege lungimea vârfului șnurului pentru a se adapta perfect stilului practicat și imitațiilor folosite. Este produs în clase de la 6 la 10, WF, preț 58 Euro.

partridge
Partridge Wet Heavy Supreme

Imitațiile destinate pescuitului în lacuri sunt legate de obicei pe cârligele Kamasan B175 sau modelele echivalente de la Hayabusa și Fulling Mill, însă, până la sfârșitul anilor '90, Partridge a oferit modelul G3A. În prezent, celebra firmă britanică a relansat pe piață acest model sub seria G3A/L, în mărimi de la 8 la 18. Ele au o tijă de lungime standard, o curbură de tip sproat și proporții perfecte. Calitatea aliajului și prețul excelent (8.5£/100 buc sau 3.5£/25 buc) fac din acestea un concurent serios pentru actualele modele existente pe piață, dar și o alternativă binevenită pentru cei care leagă muște.